zondag 21 februari 2016

Recept 37: Carpaccio van Coeur de boeuf tomaat

Een recept van tante Carine en nonkel Erik


2 personen

Benodigdheden: 1 grote “Coeur de boeuf” tomaat, een busseltje rucola salade, fijne olijfolie, aceto balsamico, peper en “fleur de sel”, parmesan kaas, basilicum, bieslook

Bereiding
1. Leg een handvol verse rucola salade op een bord.
2. Besprenkel met aceto balsamico en goed wat olijfolie.
3. Snij de “Coeur de boeuf” tomaat in zeer dunne schijfjes en schik ze dakpansgewijs over de salade.
4. Kruiden met peper en “fleur de sel”.
5. Bestrooi met geraspte parmesan .
6. Overgiet nog met fijne olijfolie.
7. Bestrooi met verscheurde basilicumblaadjes en fijngesneden bieslook .

2 opmerkingen:

  1. Vooral heel lekker in de zomer vermoed ik. Met echte, verse tomaten! Mmmmmmmmmm!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vooral heel lekker in de zomer vermoed ik. Met echte, verse tomaten! Mmmmmmmmmm!

    BeantwoordenVerwijderen